۱۱ پاسخ

سلام عزیزم سعی کن احترامشو نگه داری بالاخره خودش پشیمون میشه که شما رو رنجونده

سلام بی محلی کن عزیزم چون اگه جوابشو بدی تو هم میشی مثل همون.یه گوش تو در کن یکی رو دروازه بزار هر چی دوست داره بگه تا خسته شه

سلام اگه جوابشو بدی میشی عروس خوبه

اجی محلش نده دهن به دهن نشوباش

شمارهش بده تا آدمش کنم

حالا چرا به شوهرت فوش میده؟ اون که پسرشه😐

تنها راهش بی محلی هست

آدم نمیشن عزیزم آدم نمیشن!!!!

سلام عزیزم. کم محلی بدتراز صدتا فحشه. اگ واسه خودت و شوهرت ارزش قائلی ، شخصیت خودتو با جواب دادنت پایین نیار. اینجوری پیش شوهرتم بیشتر عزیز میشی. از قدیم و ندیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست. اصلا هم به حرفاش توجه نکن و محبت و عشقت رو به شوهرت بیشتر ابراز کن. بذار شوهرت خودش جوابشونو بده. بلاخره مادرشه خودش از پسشون بهتر بر میاد .فقط تو توجهی ب کارهای مادر شوهرت نداشته باش. من هرموقع این مسائل واسم پیش میاد شماره مادر شوهرمو مسدود میکنم ک اعصابم بهم نریزه.شمام میتونی همین کار رو بکنی گلم.

بی محلی کردن به حرفهاش براش از صدتا فحش هم بدتره اصلا جوابش رو ندید بیشتر میسوزه

جواب ندین