۱۸ پاسخ

من سزارین کردم خیلیم راضیم درسته بخیه ها خیلی دردناکن ولی ب نظرم خیلی بهتره صدباردیگم برگردم عقب سزارین رو انتخاب میکنم چون خیلیا رو دیدم بعداز طبیعی و درداش دچار افسردگی شدن خواهرمن بخواطر زایمان طبیعی رحمش افتادگی پیدا کرد و زخم رحم گرفت که چندین سال درگیرش بود که دکترگفت ب خاطر زایمان طبیعی هست بچه دومش رو سزارین کرد درد داره سزارین ولی نه اونقدر که قابل تحمل نباشه

طبیعی خیلی خوبه من 20سالمه طبیعی بودم فقط همون به روز درد داشتم بعد ک بچه دنیا اومد همه دردام باهاش رفت بعدش خودم پاشدم راه رفتم با اینکه مامانم و مادرشوهرم پیشم بودن
همه کارا بچه ام هم خودم انجام میدادم
ولی سزارین موقع دنیا اومدن بچه راحتی ولی بعدش خیلی درد میکشی و کمردرد داری تا همیشه واس سوزنش

طبیعی من ک خودم سعی کردم کمردرد ندارم درد زایمان طبیعی هم فقط همون موقع هست سزارین همیشه درد میکشی

طبیعی بهتره سزارین خیلی سخته زایمانش راحته ولی بعدش دردناکه مخصوصآ اگه بی حسی بزنن منکه عذاب کشیدم سرسزارین

طبیعی بهتره چون فشاری که به بچه میاد موقع زایمان باعث میشه بدن بچه برا آینده مقاوم بشه مقابل خیلی از بیماری ها تو اینترنت بزن بیشتر توضیح داده

طبیعی بهتره اما تحملش سخته، من ۳زارین بودم فقط هفته اولش کلا عذابه مخصوصا موقع خواب 😥😥

من سزارین بودم خیلی هم راضی بودم

من که اصلا راضی نیستم از سزارین هنوز که هنوز درد دارم از اون موقع 4 ماه گذشته اما پسرم و که می بینم میخنده دردم یادم میره

من دو بار زایمان طبیعی کردم ولی تا حد مرگ داشتم جون میدادم تا بچه هام بدنیا اومدن.بعد اون بخیه ها خیلی درد دارن .بنظرم سزارین خیلی بهتر از طبیعی.

سلام من سزارین بودم اولش با درد طبیعی رفتم بچه مدفوع کرد اورژانسی عملم کردن من تو بیمارستان دولتی سز کردم خیلی هم عالی بود من اصلا درد نداشتم فقط اومدم خونه یکم تو بلند شدن اذیت میشدم ولی درد طبیعیو چند ساعت کشیدم تا لب مرگ رفتم سزارین بهتره

طبیعی فقط قبلش درد داری ولی امان از سزارین اون روزای اول احساس میکردم ناقص شدم ب زور راه میرفتم و کارهامو نمی تونستم انجام بدم.

سلام عزیزم منم دردای طبیعی رو کشیدم در آخر سزارین شدم .صد درصد طبیعی بهتره اگه قبلش مرتب پیاده روی داشته باشیم ماه آخر غذای سنگین نخوریم و شرایطی که تو ماه نهم هست مثل سوره انشقاق خوندن و ...اگه وزن بچه زیاد نباشه راحت میشه طبیعی آورد.

من رفتم برای طبیعی و درد کشیدم پدرم دراومد نتونستم رفتم برای سزارین درد اونم کشیدم ولی درکل به نظرم سزارین خوبه الانم خیلی درد ندارم خوبم خداروشکر.

من سزارین شدم راحت ولی یه چیزش سخته اونم بعد زایمان بایدپاشی راه بری.من باگریه راه رفام

هر کدوم مریت ها و معایب خودشو داره من طبیعی زایمان کردم خیلی هم درد کشیدم ولی بعد زایمان خودم از تخت اومدم پایین و بدون هیچ دردی سزارین هم خوبیش اینه دردات بدون استرسه بچه ات تو بغلته و درد میکشی

من سزارین بودم.خیلی راضیم.

طبیعی بهتره ...ولی دردناکه من نتونستم تحمل کنم سزارین کردم واقعا راضی بودم مشکلی هم با سزارین نداشتم ...بچه م خیلی سالمه

سزارین بهتره.طبیعی خیلی وحشتناکه.بخدا من یادم میفته شکه میشم