۸ پاسخ

منم همینجور شده بودم،به خاطر بخیه هاست که دستشون رو توی رحم میبرن. کاچی با قرص کمر بخور درست میشه بعد از یه مدت

ب این دلیل هست ک دهانه رحم وواژن شما
شل هس حتما ورزش کگل رو انجام بده

سلام از نظرپزشکی نمیدونم اما مادربزرگم میگه بعدزایمان نباید با اب سرد خودتونو بشورین باعث صدا دادن میشه وحتما حتما حلوا بخورین

سلام میشہ بھم بگی زایمان طبیعی چطوریہ دردش وبیشترکجات دردمیگیرہ۔دردش خییییلی سختہ چطوریہ توروخدا؟؟

رحمت داره خودشو جمع میکنه و ب حالت اولیه خودش بر میگرده نگران نباش

سر دو پا نشین هوا رفته

اگ پیاز خام با غذا میخوری دیگه نخور. چون برا رحم بشدت باد داره.مخصوصا من شنیدم میگن موقع پریودی نخورین بخاطر بادش باعث میشه تو دوران پریودی درد زیاد داشته باشی.

درددهانه رحم وخارج شدن بادازرحم طبیعی من خودم همینجوری بودم