۷ پاسخ

خب چون تاریخ لقاحت بعد تاریخ پریودیته مطمئن باش ک سنو اشتباه نمیکنه

تاولین روز اخرین پریودیتو بگو تا بهت بگم

تاریخ پر یود خودت درست

تاریخ پریودی تقریبیه اما تاریخی که سونو مشخص میکنه دقیقتره.

ببین گلم منم دقیق مثل خودتم تاریخ پریودم با تاریخ سونو فرق داره چون لقاحم دیر اتفاق افتاده واسه همین دکتر من همیشه طبق تاریخ سونوگرافی پیش میره و تاریخ زایمانمو بر اساس اون داده

بعضی دکترا از روز اول قاعدگی در نظر میگیرن ک میشه ۴۲ هفته طول بارداری ولی بعضیام از ۱۴ روز بعدش زمان تخمک گذاری ک میشه ۴۰ هفته کل دوره بارداری درست گفته نگران نباش

والا چی بگم. منم گیج شدم .اگ ب همه شک داری بهتره بری بیمارستانی ک میخوای عمل کنی اونجا تاریخ دقیق رو بهت میگن گلم.