قطره سیدرال هم قطره آهن هست ؟

۱۳ پاسخ

اره قطره آهنه .نسبت به بقیه قطره ها هم ارجحیت داره چون دندون سیاه نمیشه و مقدار آهنش هم بیشتره ولی متاسفانه یکم پیدا کردنش سخته

سلام مامانی
سیدرال فقط اهن هست
البته خیلی نادر شده
من که پیدا نکردم

اره گلم فقط خارجی یک پودر داره با محلولش باید ترکیب کنی وبعد ترکیب کردن بلافاصله باید یخچال بزاری وگرنه بیرون خراب میشه

سلام عزیزم اره آهنه

بله قطره اهنه و بهترينه هم مزش خوبه هم دندوناشون اصلا سياه نميشه هم به گوارششون اسيبي نميرسه

تو زرینشهر فراوونه خیلی از این قطره هست .من میدم ب پسرم خیلی خوبه

بله عزیزم اهنه المانیم هست

آره عزیزم آهنه من به پسرم میدم و اصلا دندونو سیاه نمیکنه

الان تو همه ی داروخانه ها هست فقط خیلی گرون
۸۵۰۰۰ تومان

شماهام 79تومن میگیرید

اره قطره اهن هست
پودریه که باید با چیزی حل کنی دختر خالم استفاده میکنه خیلی راضیه ازش

بله قطره آهن هست متاسفانه من پیدا نکردم

بله عزیزم من به پسرم سیدرال میدم