۴ پاسخ

وااااای چقد زیاد,
من تن پسرم از بد تولد رکابی و شورت پوشیدم تا الان و همیشه اسپیلت روشنه
چون به شدت گرماییه
بچه رو خیلی نباید پوشوند که دو هواهه بشه. چون بدنشون گرم و سرد,میشه سعی کن ی هوا نگهش,داری.

من پسرم بشدت گرمایی هست
درطول روز با رکابی وشرت هست موقع خواب یه بلوز آستین دارو شلوار روی اونا تنش میکنم

پوشک معمولی منظورته گلم؟ در حال حاضر قیمت پوشک پنبه ریز ۷۰۰۰ تومنه سایز کوچیکش ۵۰۰۰ تومنه. ولی من برا دخترم مای بی بی از مارک ببم استفاده میکنم قیمت همین پوشک معمولی هاست خیلی باصرفه تر از مای بی بی های دیگس. میتونی از لوازم بهداشتی ها تهیه کنی.

آره گلم خوبه ولی سعی کن شبا پهلوهاشو با ی دستمال ب آرومی ببندی و جوراب نازک هم پاش کنی و ی کلاه نازک هم سرش کنی. چون کوچوله زود مریض میشه.