۷ پاسخ

خدا رو شکر زود اومده پایین ولی تا یک هفته باز رعایت کنین خنکی بخورین بچه رو با کاسنی بشورین رعایت کنین ک برنگرده . بچه داداش من بالا پاایین خیلی شد زردیش . انشالا ک مال شما نمیشه مراقبت کنین

امکانش خیلی کمه ‌.تا میتونی بهش شیر بده تا ادرار و مدفوع کنه .هر چی بیشتر بهتر .بعد قطره بیلی ناستر براش بخر از داروخانه روزی ۵.۶ قطره و روری ۳ بار بهش بده

امکان داره برگرده.دخترم زردیش7بودمرخص شدبعدیه هفته زردیش 12شد که بردمش دکتر قرص وشربت دادبعدازده روزخوب شد

مال پسرم ۱۷ بود اومدرو۸بعد قرص زردی دادیم الان دیگه یه ماهش شده خداروشکر زردی نداره ایشالا مال شمام برنمیگرده به رنگ اداراش دقت کنید نباید خیلی زرد رنگ باشع

پسر منم زردی داره الان نزدیک چهل روزه همش بالا پایین میشه سه دفعه که هردفعه هم دو یا سه روز گذاشتمش تو دستگاه، الانم هنوز خوب نشده کلافه شدم، چشمای بچم زرد شدن، خوبم نمیشه هرکارمیکنم😔😔😔

سلام زردی پسرمنم۱۵ درصدبود.بادستگاه۳روزه رفعدشد.ولی دکترگفت کامل ازبین نمیره احتمالش هست برگرده وجای نگران کننده نیس

نه عزیزم دیگه برنمیگرده نگران هیچی نباش