۷ پاسخ

عزیزم دکتر علی بمن گفت هوا که گرمه بدن. بچه دچار کم آبی میشه و بهمین دلیل بدنش جلوی دفع رو میگیره تا H2O یا همون آب رو از مدفوعش جذب کنه همین باعث یبوستش میشه.بمن گفت حتما در روز. بهش اب جوشیده خنک بده .اصلا. هم ضرر نداره. ضمناگفت. موقع شیر. دادن فقط رکابی و پوشک تنش باشه چون شیر مکیدن مثه دویدن. روی. تردمیل. میمونه وبچه. گرمش میشه و عرق. میکنه.بعدکه خوابوندیش یه چیزی بنداز روش.
بدنش کم آب شده.نترس مقدارکمی بهش بده. یا با شیشه یا قطره چکان.ادرارصورتی.نارنجی و زردپررنگ نشانه کم آبی وزنگ خطره.جلوی پوشکشو چک کن.

اگ دل درد نداره یبوست نیس یا رو شکمش دست بزاری سفت نباشه مشکلی نداره غذاش جذبش میشه زردیم نداره ک پس نگران نباش اگ بیشتر ادامه پیدا کرد دیدی معده و شکمش دس بزتری سفته ببرش پیش دکتر

س بچه من هم همینطوریهبهش خاکشیر با فلوس کمی میدم شکمش کار میکنه

بهش ترنجبین بده بخوره سه الی چهار قاشق چای خوری شکمشم با روغن زیتون چرب کن رنگ پی پیش هم باید زرد خردلی باشه

نگران نباش خانومی تا یه هفته هم مدفوع نکنه اشکالی نداره همیشه که نمیشه مدفوع کنه داره وزن میگیره به خاطره اونه که مدفوعش کم شده

حتمن برودکتر چون خطرناک نباشه

ممنون مامان علی . خیلی لطف کردی واقعا نکات مفیدی گفتین
دخترم خوب شد.