۱۲ پاسخ

دخترم 1 سال بیشتر شیر خودم رو نخورده
آخه دوست دارم باهم بزرگ بشن
منم خیلی اذیت میشم مخصوصا که سارینا فوق العاده شیطون و بازی گوشه
اما لذت بچه داری همینه
اگه 2 تا سارینا داشته باشم که هر کدوم 1 شیرین زبونی کنن لذت زندگیم 2 برابر میشه
شبا که بچه ها میخوابن ببنید دلتون براشون تنگ نمیشه هیچ کس نمیگه اخش خوابیدن برعکس همه بوس میکنن بچه ها رو با محبت نگاش میکنن با این که میدونیم فردا دوباره همین آش و همین کاسه است

به نظرت زود نیست برای حامله شدن.

بذار بچه ات تا دوسال شیر بخوره بعد یکم بدنت اماده باشه
مخصوصا اگه سزارین شده باشی حدقل سه سال فاصله میخواد
یکمم بچه ات از اب و گل دربیاد
والا ماتوهمین یکی موندیم
گرمی بخور زنجبیل دارچین عسل فلف
سردیجات نخور خیار لبنیات و...

اقدام برای بارداری بعددوسال ونیم سه سال خوبه 😀خیلی زودالان وای گریه شبابیدارشدن دردزایمان فراموش نشدن یه ذره استراحت بده به بدنت 😀چون میگن زن موقع زایمان میمیره دوباره زنده میشه واقعاراس میگن ...انشاالله ک چیزی که توبخوای بشه

سلام عزیزم رحم تو سرده باید گرمیانه بخوری هم تو وهم شوهرت .....هفت مغز بکوب بانبات صبح با شیر وعسل دوتا تون بخورین وقت نزدیکی هم موز بخورین

شوهرت باید گرمی بخوره و لبنیات باید حذف بشع

چند ماه قبل از اقدام کلسیم رو حذف کن مرتب مغزها رو بخور و جیزهای گرم عسل دارجین عرق کاسنی هم میگن خوبه.

عزیزم خیلی تاثیر داره برو دکتر تغذیه ب احتمال خیلی زیاد جواب میده

سلام عزیزم.امروزه خیلی اینکارا راحت شده.بری دکتر درست میشه

واقعا تاثیر داره تا چند وقت باید تحت نظر بود

اره تاثیر داره تو نت بزن نوشته چیا باید بخوری. و نخوری تا سه ماه باید رعایت کنی

اره عزیزم دختر خاله ی من رفته رژیم درمانی پسر به دنیا اورده باید قبله اینکه حامله بشی بری پیش دکتر.