مامان گلباقالی مامان گلباقالی هفته بیست‌وهشتم بارداری
🔺️۱۰ #مکمل که باید همراه غذا مصرف شوند

#ویتامینA
بدن آن را با چربی‌های موجود در رژیم غذایی جذب می‌کند
پروبیوتیک‌ها
به این دلیل که به کاهش آثار اسید معده که می‌تواند این باکتری‌های مفید را از بین ببرد، کمک شود.
#ویتامینD
ویتامین Dیک ویتامین محلول در چربی است و مصرف آن همراه غذا به جذب هرچه بهتر کمک میکند
#ویتامینE
این ویتامین محلول در چربی است، از این رو، مصرف آن همراه غذا به جذب بهترش در بدن کمک می‌کند.
#روغن_ماهی
مصرف مکمل روغن ماهی هنگام صبح برای پرهیز از استفراغ و آروغ توصیه شده است.
#ویتامینK
این یک ویتامین محلول در چربی است و بهتر است همراه یک وعده غذایی که حاوی مقداری چربی است، مصرف شود.
#کلسیم
اسید معده تولیدی هنگام غذا خوردن به جذب بهتر این نوع کلسیم کمک می‌کند
#اکیناسه
مصرف اکیناسه با معده خالی توصیه نمی‌شود
#آهن
آهن می‌تواند موجب بروز مشکلات گوارشی شود اما مصرف آن باغذاازآن جلوگیری میکند
#مولتی_ویتامین
مصرف نیمی از یک مولتی ویتامین هنگام صبح و نیم دیگر را هنگام بعد از ظهر منطقی است زیرا مقدار اضافه اجزا محلول در آب از طریق ادرار دفع میشود.
مامان فندوق مامان فندوق هفته سی‌وششم بارداری