۷ پاسخ

اکثر مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند، تا سه ماه بعد از زایمان عادت ماهانه نمی شوند، ولی بعد از آن قاعده می شوند. البته مادران شیردهی هم وجود دارند که یک تا دو سال بعد از زایمان، عادت ماهیانه می شوند. طبق تحقیقات مشخص شده است که یک سری عوامل در شروع قاعدگی و پریود در دوران شیردهی موثرند.

طی قاعدگی و پریود در دوران شیردهی، خانم ها به واسطه از دست دادن مقدار قابل توجهی خون، انرژی خود را از دست می دهند. حال اگر خانمی هم به نوزاد خود شیر دهد و هم عادت ماهیانه در زمان شیردهی داشته باشد، انرژی از دست رفته او چند برابر می شود. بنابراین عادت ماهیانه نشدن در دوران شیردهی، مزیتی تلقی می شود. همچنین شیردهی مداوم مادر به نوزاد خود، یکی از راه های جلوگیری از بارداری محسوب می شود، ا

من نزدیک 2 ماه بعد از زایمانم

عزیزم هرکسی یجوره
یکی تایکسال حتی دوران شیردهی پ نمیشه
ولی یکیم مثل من ۱۵روز یکبارمیشم
طبیعیه

من تا چهل روز خونریزی داشتم درست دو ماه بعد از زایمانم پریود شدم شما چند وقته زایمان کردی عزیزم؟

من تاچهل وپنج روزخونريزي داشتم بعدازشصت روزهم پريودشدم ديگه

نه زود نیست منم دو ماه که پریود میشم

سلام منکه ماه هفتم بچم هنوز خبری نیس نشدم شیر خودمو میدادم الان دوماهه قشنگ سینمو نگرفته .اونایی که شیر خودشون میدن شاید دوسالم طول بکشه بشن بستگی ب بدن طرف داره