۴ پاسخ

سلام. اینطور که شما گفتین و داخل آب و بتادین نشستین، یعنی بتادین وارد زخمتون شده. در صورتی که بتادین برای ضدعفونی کردن اطراف زخم هست و نباید وارد حفره زخم بشه. چون حاوی ید هست و سلولهای ترمیم کننده زخم رو از بین میبره و مانع ترمیم سریع زخم میشه. برای بهبود زخم از سرم شستشو یا آب تمیز استفاده کنید. بازم با پزشک مشورت کنید بهتره

عادیه اون من الان ۲ ماه گذشته هنوزم درد میکنه جایه بخیه هام ولی اگه یکم تحمل کنی با یبار نزدیکی کنی بهتر میشی توالان مثل دوران دخترونگیت هستی کم کم خوب میشه

عزیزم تو یه ماه از همسرت دوری من ۱۰ تا بار داریم بهم نزدیک نشدیم و بعدشم خونریزی و بعدشم پشت این پریود شدم ۱۱ ماهی شد

سلام عزیزم دکترم هم همین بهم گفت ،اتفاقا خیلی خوبه نمیدونم چرا توعفونت کردی؟.البته یبوست من گرفتم که بایستی داروی ملین بخوری.