۳ پاسخ

نگران نباش فقط تا ميتوني خيلي آب بخور روزي 12ليوان آب بخور ک عفونت از بدنت خالي بشه نترس بستري بشي بهتره بهت دارو ميزنن خوب ميشي ,,,,,غذاهاي چرب نمک دار هم اصلا نخور فقط با رعايت رژيمي ميتوني شکستش بدي و آب زياد مصرف کن

اگه خییلی شدید باشه برای مادر خطرناكه
وگرنه چنروز تحت نظر باشی و غذاهاتو مراعات كنی و استراحت كنی ایشاللع مشكلی پیش نمیاد
تازه ختم بارداری هم بدن مشكلی نیست الان بچت با مراقبت میتونه زنده بمونه بیرون از رحم

سلام فدااات من دفع پروتیین شدم هرروزم میرفتم ازمایش ادار میدادم واس اینک خطرناک نباش نمک ب هیچ،عنوان نخور ک خیلی بده یعنی چطور بگم دست وپام ورم کرده بود افتضاح هروز هم بهم دکتر میگفت ختم بارداری بده ولی من،گوش نمیکردم چن تو،ماه۸بودم پیادع روی خیلی داشتم تا یک ماه غذای بدون نمک خوردم اما بازم هیچ تاثیری،نکرد فقط مراقبت باش استرس نداشته باش اخرم منو درد طبیعی از ساعت ۱۰شب بردن تا ۲شب درد زایمان طبیعی کشیدم کلا افتضاح بود من البته مشکل فشارخون داشتم رحم ام ۸سانت باز شده