۲۱ پاسخ

سلام از شیر خودت قبل از شیر خوردن بچه و بعد از شیر خوردنش از،شیر خودت بزن ب سینت

کاش پسر من شیر خشک نمیخورد ولی شیر خودمو میگرفت و میخورد حتی اگه دردش مثل درد زایمان باشه چیه اخه شیر خشک .خوشبحالت

سلام قطره آ د بزن ب سینه هات خوبه بهداشت ب من گفت

عزیزم از شیر خودت بزن روش دوسه بار بزنی خوب میشه....شیرخشکش چیه؟

سلام اگه زخم شده ازشیرخودت بدوش بزارچربیش بیادبالا باچربی شیرت چرب کن اگه هم میسوزه احتنالا کام بچت اومده پایین به سختی مک میزنه بده یه نفروارد کام بچه روبالا بده

من هم مشکل شما رو دارم از کرم هیدرودرم مخصوص شقاق سینه استفاده کنید بعد از هر شیر دهی ..مرطوب کننده خیلی خوبیه..گیاهی هست و نیاز به شستن نداره برای نوبت بعدی شیر دهی

بزار خیلیی گریه کنه بعد هی پستونک دهنش بزار تا مجبور شه بخوره چون گشنشه

سب چه بچه ‌خواب پماد بتامازون وتتراسایکلین چشمی بمال نوک سینه کمی ماند بشور

برامنم هم زخم بود هم سوزش میکرد ی ماه شده بود خوب نشد رفتم دکتر گفت عفونت کرده دارو داد خوب شد برو دکتر حتما شاید عفونت باشه

نه عزیزم اصلا بهش شیرخشک ندی بعد سینه تو نمیگیره باشیرخودت یا روغن بچه چرب کن وماساژ بده قبل اینکه بهش شبر بدی

اون که نوک سینت میسوزه از اینه که کام بچت اومده پایین اگه یکی هست بده بالا خوب میشه منم همین طور بودم ولی کامشو دادن بالا بهتر شده

روش شیردادنت غلط .باید بچه روطوری بغل کنی وزیرسینه بگیری ک گردی سیاهی سینه کامل بره تودهنش

من روغن جامد زدم خیلی خوب بود

برا منم اینجوری بود سینهام خیلی اذیتم میکرد وقتی خواب بود بهشون رو5ن نباتی یا روغن هیوانی میزدم الان خوب شدن

با شیر خودت ماساژ بده نوک سینتو

به سینت عسل یا اب کرفس بزن و هربار میخوای بهش شیر بدی سینت رو حتما بشور بعد یادتون باشه با عسل به بچه شیر ندین اگه شیر خشک نمیخوره شاید بینیش کیپه و گلوش درد میکنه چون دخترمنم بینیش کیپه نمیتونه شیر منو و شیرخشک بخوره .

سلام بخاطر اینکه بچه موقع شیر خوردن درست سینه رو نمیگیره ،پماد شقاق سینه رو بخر به سینه هات بزن ،این پماد عالیه ،حتی بعد از پماد میشه به بچه شیر داد هیچ ضرری نداره .سریع خوب میشه

عزیزم همینجوره فدات باید بهش بدی یه نوقع شیرخشک ندیااا من جیع میزدم ولی میزاشتم بخورن جفتشون خوب میشه بعد دوماه

من ۴ ماهه این مشکل رو دارم اوایل که خون و شیر میدادم
خیلی کارهای مختلفم کردم فقط یکی گفت روغن مرغ بزن منم پختم چربزشو گرفتم چند بار زدم بهتر شد
ولی هنوزم اولش درد داره عادت میکنی😊

عزیزم شیر خودت بهترین درمانه یه پلاستیک بزار تو سوتینت که شیرتو سز سینت نگه داره یه روزه خوب میشه.پماد هیدرورم شقاق سینه هم عالیه

پماد شقاق سینه بخر از داروخونه بزن عالیه اصلا عوارضم نداره برا بچه هم ضرری نداره منم استفاده میکردم رمانی ک بچم شیرخودمو میخورد