۵ پاسخ

تاوقتی بچه ام رابه دنیا آوردم سونوپسرتشخیص داداما دختربه دنیاآمدناشکرنیستم خداراشاکرم

سلام، تشخیص جنسیت در سونوگرافی به مهارت پزشک و دستگاه سونوگرافی و همچنین وضعیت جنین بستگی دارد، از طرفی معمولا در هفته های پایین قرارگیری جنین خیلی متغیر است و همیشه ثابت نیست چون جنین کوچک است و فضای زیادی برای حرکت و چرخیدن در قرارهای مختلف دارد و گاهی ممکن است وضعیت جنین به صورتی باشد که تشخیص جنسیت کمی سخت باشد ولی به طور معمول از هفته 18 به بعد تشخیص جنسیت قطعی تر است و احتمال اشتباه کمتر می باشد، اما این را در نظر داشته باشید که درصدی خطا در سونوگرافی وجود دارد که اجتناب ناپذیر است. شما می توانید برای اطمینان خاطر در ماه های بعدی که جنین بزرگ تر است سونوگرافی انجام دهید تا تشخیص قطعی تر باشد.

تو هفته بيست فکر نکنم ديگه اشتباه تشخيص بده.ديگه کاملا مشخصه جنسيت

خیلی کم پیش میاد بگن پسر دختر بشه. عجیبه واقعا..... ولی دختر اشتباه تشخیص دادن که شده پسر

بله من توا9هفته سه تاسونورفتم برای سقط جنین همه هم باتوجه زیادسونورا انجام میدادن وهمشون گفتن دختره وقتی سقط شدپسربود