۱۱ پاسخ

عزیزم ماکرولیدها.کینولون ها.تتراسایکلینها.سولفونامیدها.مترونیدازول میتواننددرافزایش خطرسقط خودبه خودی یعنی ازدست رفتن بارداری قبل ازهفته 20حاملگی موثرباشند

بادکترت مشورت کن گلم تودوران بارداری هیچ قرصیوسرخودنخور

نخور عزیزم بهتره خدانکرده بچت مث.
مامانم سقط نشه چون او قرصا چرک خشکن قوی از جفت رد میشه و باعث سقط میشه

هییییچ قرصی رو بدون مشورت پزشک در دوران بارداری مصرف نکن

بدون مشورت دکتر قرص نخور.هیچ قرصی خواهر.

فقط بادکترت مشورت کن

مترونیدازول مصرف نکن، سفکسیم بخور دکترم بهم داد واسه عفونت جز گروه دارویی B هست و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه، اگه با سفکسیم خوب نشدی آموکسی سیلین بخور من با آموکسی سیلین خوب شدم

عزیزم دکتر زنان بهت قرص می دهد چون قرص سر خود بخوری بچه ات از بین می رود

سرخود قرص نخور با پزشکت مشورت کن

منم دارم دکترم فقط سفالکسین برام نوشته

سلام
عفونت ادرارضررداره بایدحتمابه پزشک مراجعه کنید تویه دوران بارداری اصلانبایدبدون تجویزپزشک دارومصرف کنید.