۴ پاسخ

اول آب ماهیچه سیب زمینی و هویج و برنج
از یه قاشق شروع تا به ده قاشق برسه
بعد سبزی ترجیحا ابتدا جعفری و گشنیز اضافه میشه مجددا از یه قاشق شروع تا برسه به ده قاشق
همه نوع سبزی به سوپ میشه اضافه کرد جز اسفناج
بعد گوشت ماهیچه بدون چربی یا سینه مرغ اضافه میشه با چند تا دونه عدس یا ماش، گوشت چرخکرده بدون چربی هم میشه استفاده کرد، این ها هم در دسترس نبود یک تکه گوشت خورشتی
رشته فرنگی و ماکارونی هم میشه اضافه کرد
از اول ماه هفت هم روزانه یه زرده تخم مرغ آبپز داخل سوپش میکس کنید، از یه نخود شروع کنید تا به زرده ی کامل برسی، تخم هر مرغی هم ایرادی نداره مثلا من بلدرچین میدم امگا۳ بیشتری داره
رب و گوجه فرنگی و نمک و اسانس و طعم دهنده و آبلیمو به هیچ وجه نزنید
مرکبات جزء مواردیه که ممنوعیت داره خوردنش
روغن زیتون یا کره هم میشه اضافه کرد، ترجیحا اول کره ی سنتی پاک اگر نبود کره ی میهن، این دو کره نسبت به بقیه ی برند ها کلسترول کمتری دارند. این مطلب رو در کانال دکتر پسرم خواندم.
در آخر همه رو با میکس کنید تا کرم مانند بشه بعد بدید به کوچولو نوش جان کنه.
و در ماه های بعد سعی کنید له بشه طوری که که اجزای سوپ مشخص باشه و بتونه ببینه سوپش چی ها داره.

سلام بار اول برنج سیب زمینی هویج کم کم مرغ جعفری و رشته سوپ اضافه بشه تا بچه مشکل نخوزه

سلام عزیزم برو بازار برنامه ی نی نی بیا به به رو دانلود کن خیلی کمکت میکنه

برطبق پشت کارت واکسن براش درست کن