۱۴ پاسخ

سلام گلم بسلامتی مبارکه من ست کرم و سفید برداشتم خیلی قشنگه کمدم رو ازسلطان کوچولو گرفتم که توهمه شهرا شعبه داره وسرویس کالسه و بیشتر لباساش رو طوسی وآباژور و چراغ خواب و ساعت وفرش و پرده و سطل ودستمالم کرم وسفید

برا رنگشون اگه پسره معمولا ابی میخرن من برا پسرم ابی فیروزه ای همه وسیلله هاشو خریدم اگه دخترم باشه صورتی یا بنفش یاسی قشنگه رنگهای قرمز زرد. نارنجی برای زردی یا پر جنب وجوش شدن بچه خوب نیس نخر

سلام.من تک رنگ نخریدم. از یکنواختی خوشم نمیاد. بستگی به سلیقه خودتون داره.. ایشالا بسلامتی..

ب نظر من یه ستی بردار که اگر بچه بعدیت دختر بود برای اونم مناسب باشه مثلا کل لباساش رو آبی. سبز. لیمویی و ...بر ندار رنگهای شادتری انتخاب کن
ست کالسکه و... زرشکی یا بنفش یا سرمه ای
ست چوب هم یا بژ یا رنگ خود چوب یا رنگهای ترکیبی

بهتره لباس ها و تشک طرح راه راه با رنگ تیره و روشن باشن چون به فعالیت ذهنی نوزاد کمک بیشتری میکنه .در لباس و اسباب بازی هم رنگ قرمز در ماه های اول افزایش فعالیت های ذهنی نوزاد رو به دنبال داره
البته برای اسباب بازی بیشتر قرمز و مشکی در چهارماه اول توصیه میشه

اگه رنگ سفید یا کرم بخری خودت اذیت میشی چون زود تراز رنگهای دیگه کثیفیش مشخصه هر دیقه میخوای بشوری ولی اگه این رنگ رو دوست داری میتونی ست کنی مثلا کرم صورتی یا کرمابی که یکم بهتر باشه

من که از همه رنگ خریدم
همه چی یه رنگ باشه خوب نیست

منکه همه رنگ میخرم همه رنگا رو دوست دارم اما خب چون پسرع بیشتر آبی میخرم

خاکستری طوسی🥰من که عاشقشم

سیس مونی اقا بزرگ برید خیلی خوبه

لیمویی، یا صورتی خاکستری،

من سبز ابی وابی سفید چیزاش گرفتم

من از یکی پرسیدم برای پسر گفت خودش خریده کرم شیری

سلام عزیزم به سلامتی باشه من واسه پسرم تخت و کمداشو سفید برداشتم لوازماشو سبز کله غازی ولی خوب همه با هم نمیشه ست باشه بازم یه چیز میشه که رنگش گیر نیاد.