۳ پاسخ

عزیزم عکس وسایل رو برات فرستادم

بسلامتی باشه انشالله که قدمش خیر باشه و زیر سایتون بزرگ بشه یه لیستی دارم. بزار ببینم میشه بفرستمش براتون. فقط لباس سایز صفر یکی دودست بیشترنخر چون یک ماه نمیتونن استفاده کنن که تنگ میشه چون بچه از شکم باد میکنه لبتس تنگ میشه سایز یکو دو بخر تا بتونی یکی دوناهی استفاده کنی

عزيزم من پيج فروش لباس بچه دارم sugarbaby.ir@لباسا هم اورجينال و قيمت مناسب هستن خودممم يكساله مامان شدم