۸ پاسخ

من بین محمد رضا و محمد علی موندم کدوم قشنگه

اینایی ک گفتی خیلی قشنگن . ولی اینم در نظر بگیر ک اصولا علیرضا ها رو به اسم علی صدا میزنن. اوا ک بنظرم عالیه .

علی سام،علی آریا،علی احسان،امیر رضا،

اسم.دختر سخته..مگر اینکه مثلِ آوا فقط آهنگش به آخرش بیاد...

سلام مامان های عزیز مریم هستم ۱۹سالمه بچه اول اسم اقام علیرضاست نی نی مون هم پسره به نظر شما چه اسمی به علیرضا میاد؟😍

دختر هلنا.سلنا.ثنا.
پسر امیررضا.رضا.

امیرعلی....عسل این دوتاهم به علیرضا میاد

اسم دختر یگانه زهرا قشنگه

عزیزم ارمیا واقعا اسم قشنگیه من عاشقشم قرار بود اگر پسر باشه اسمشو بزاریم ارمیا ولی بومون دختره البته خدا رو شکر میکنم💙🌼🙏