۵ پاسخ

تبریک می گم عزیزم . کودک شما تو مرحله جدید زندگیش وارد شده و داره سعی می کنه استقلال خودش رو تجربه کنه و به شما این توانایی تصمیم گیریش رو نشون بده. بهتره اصلا ازش نخواهید تکرار کنه و اگر اتفاقی خواستید و کودک تکرار نکرد خیلی با خوشرویی بهش بگید: پسرم الان دوست نداری بگی . باشه عزیزم هر وقت خودت خواستی بگو
یادتون باشه اصلا اسم این رفتار رو لجبازی نزارید چون پسر کوچولو شما اصلا معنی لجبازی رو بلد نیست

خب خودش بلد حرف بزنه مهم اینه دیگه شما اجبارش نکن وکاری به کارش نداشته باش تا ازت سوال کنه وهرچی که بلد نیست رو بهش بگو تا یاد بگیره

بچه ها یه کم لجبازی میکنن مهم اینه ک بلد باشه بگه شما تگرانش نباش همه ی بچه ها مانانشونو تو این جربان ضایع میکنن😂

سلام عزیزم بچه ها رو ی نقاط ضعف ما حساس هستند و میخوان استقلال خودشون رو ثابت کنند.حساس نشو اینکه خودش با دیدن آب و... به زبون میاره نشونه اینه که بلده و مشکلی نیست.نگران نباش عزیزم

سلام عیب نداره نگران نباش ب مرور زمان یاد میگیره ک تکرار کنه،واسش قصه بخون باهاش ریاد صحبت کن