۸ پاسخ

عزیزم اشکال نداره من پسرم ماشاالله همه چی میگه ولی خودم خیلی باهاش حرف میزنم شما هم باهاش حرف بزن تو جمع ببرش.

ن عزیزم اینا همش عادیه نمیخواد بچتو جایی ببری،ب قول قدیمیا ک میگن یکی از سر سبکه یکی از پا،کتاب قصه واسش بخون و باهاش زیاد صحبت کن

نه عزیزم عادیه باهاش توخونه بیشترحرف بزن تاپسرتم تکرارکنه

نگران نباش دخترمنم اینجوریه تاسه سال وقت دارند

خیلی پای دیجیتاله؟ عادی نیست ولی خودت مدتی باهاش تمرین کن مثلاً هر چی می خواد بگو اسمش و بگه بعد بهش بده حتی یه کمی از اسمش و هم گفت بهش بده مثلاً سیب می خواد بگو چی می خواهی بگو تا بدم دو بار سیب و تلفظ کن حتی اگه س هم گفت بهش بده دفعه بد بیشتر میگه

سلام اشکالی نداره پسرمن تازه تازه میخواد حرف بزنه هنوز خیلی بلد نیست شماهم باهاش تمرین کنید باهاش حرف بزنیدیادمیگیره.

عادیه بعضی بچها دیر صحبت میکنن اما شما هم باید باهاش تمرین کنید که کلمات بیشتری رو یاد بگیره

سلام عزیزم چرا اینقدر زود نگران میشید حوصله کنید الان زوده همین چند کلمه که صحبت میکنه خیلی خوبه کم کم زبانش باز میشه