۵ پاسخ

راستی سعی کن بازی های جمعی سه نفره بکنید توپ بازی یاهرچیزی ک به فکرت میرسه مشتاق خواهرش نشونش بده بگو آبجی دوست داره باتو بازی کنه وناراحت میشه و غصه میخوره ک توکتکش میزنه باهاش دوست باش کم کم خوب میشن باهم من الان پسرم خیلی بهتر شده و فقط باحرف رامش کردم خیلی کتک میزد اوایل ولی حالا باهم دوستن و فقط مادر میتونه رابطشونو شکل بده سعی کن به هانیه فعلا ی مدت خیلی خیلی توجه بیشتری نشون بدی و ی کاریم نکنی ک بخواد به کارای بدش ادامه بده ووقتی ک خواهرشو بوس میکنه ی بازی براش دست بزنید بوسش کن بگو افرین چقد خوبه ک باهم دوستید و همو دوست دارید

سلام اشکالی نداره اقتضای سنشونه الان موقع بازیگوشی بچه هاست. سعی کنیدباملایمت باهاش صحبت کنیدتا یادبگیره. غذاهایی که دوست داره براش درست کنید. اجازه بدید خودش غذاشوبخوره اینجوری به وجدمیاد دوست داره بخوره.

سلام نگران نباشید،فکر کنم بخشی از رشدشون باشه،ریحانه هم جدیدا گوش به حرف نمیده وهرکاری که می خواد بکنه نمیتونه سریعا جیغ میزنه،گاهی اوقات که با ملایمت باهاش صحبت می کنم اثربخشه.

سلام خانومی.سعی کن بی توجهی فعال کنی وقتی لجبازی میکنه یعنی بری به کارات ادامه بدی و درعین حال هم زیرچشمی هواست بهش باشه ووقتی بهش بی توجهی به خواهرشم زیاد توجه نشون ندی.منم پسرم ۲سال و۳ماهشه و دخترم ۹ماهشه گاهی باهم بازی میکنن گاهی هم پسرم گازش میگیره ازروی حرص دوست داشتن ک نمیتونه باهاش بازی کنه یا منظورشو بگه فقط شما وقتی متوجه میشی میخواد گاز بگیره جلوشوبگیر و بگو گاز نه ماهمدیگرو دوست داریم وفقط اجازه داریم بوس کنیم همدیگرو مطمئن باش تاثیرداره

سلام هانیه یه خواهر نه ماهه داردخییلی اونو اذیت میکنه وکتکش میزنه حتی گازشم میگیره اصلا دوسش نداره جیکارکنم کنم ک هانیه خواهرشو دوست داشته باشه