۴ پاسخ

بچه ها معنی لجبازی رو متوجه نمیشن تا وقتی که ما زیاد حساس نشیم بچه ها میخواهند جلب توجه کنند اگر در موقعی که داره با شما لجبازی میکنه شما برید بغلش کنید موضوع رو عوض کنید و سرش رو با ی چیز دیگه گرم کنید بعد جچند دقیقه از وقتتون رو بهش بدید میبینید که حرف شما رو خیلی راحت میپذیره

بچه ها تو این سن به توجه زیادی نیاز دارند مشغله کاری زیاد گاهی باعث میشه ناخاسته به بچه ها بی توجهی کنیم شاید دختر گلتون لجبازی میکنه تا از این طریق توجه شما رو به خودش جلب کنه.

شماوقت لجبازی سرتونو به کاری گرم کنید ووقتی فهمید وعذرحواهی کرد کرد باهاش ملایم رفتارکنید ولی ازموضوع مورد بحث باهاش صحبت نکنید چون پی به نقطه ضعفتون میبره

این سن طبیعیه لجبازی تا ۴ سال شما بهش اهمیت نده و باهاش لجبازی نکن.