۶ پاسخ

سلام پسرمنم همینزوری بود واسه لثه اش بودمیخاست دندون دربیاره ژله دنتی باریج مالیدم رولثه اش خداروشکردیگه اذیت نشد

چون روزا میخوابه شباخوابش نمیبره

دختر منم همینطوره کلافه ام کرده فک میکنم از دندونش باشه

سلام.پسر من وقتی میخواست اولین دندونهاش رو در بیاره اینجوری شده بود. ژل گیاهی هست توو داروخانه ها اگه بچتون توو سنیِ که ممکنِ دندون در بیاره براش بزنید روو لثه اش.

سلام به خاطر دندونه عزیزم منم همین وضعیت رو دارم دکتر بردم گفته مشکلی نیست خودش باید دربیاد البته دیفن هیدرامین هم بزن به لثه

پسرمنم همینطوربودخیلی اذیتم داشت من نمیدونستم میخواددندون دربیاره واسی دندوناش بی تاب بود