۲۷ پاسخ

ان شالله هر کی نداره خدا بهش بده 💖

سلام عزیزم
منم مثل شمام. یک خط پررنگ و یه خط کمرنگ اومده برام
این علتش چیه که یکیش کمرنگه؟؟

بله برامنم اینطوربود

سلام احتمال90درصدبارداری عزیزم ولی برویه آز بده خیال خودتم راحت کن.ایشالاکه هستی

انشاءلله عزیزم حالا کی برم ازمایش

بله مبارکه برا اطمینان بیشتر آزمایش خون بدین

سلام به روی ماهت خوش خبر باشی ان شاالله مامان شدنت مبارک خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزدلم😘😘😘😘😘

کوچکترین هاله هم مثبته

بله عزیزم باردار هستی.
کمرنگ بودن خط دوم هم بخاطر اینه که هنوز اول بارداری هست و میزان هورمون بتا داخل ادرار زیاد نیس

بله باردار هستید انشالله

منم اینجوری بودم گلم بعد از ۱۰ روز یه تست دیگه دیگه دادم هردوش پررنگ بود ازمایش هم دادم مثبت دراومد

سلام عزیزم.اره احتمالا باردارین...برای مطمین شدن ازمایش بدین.مبارکتون باشه

سلام عزیزم میشه عکس یی بی جک روبفرستی

اره بارداری گلم
بعدشم 17روزگذشته وآز خون ندادی!!
بروازبده خیال خودتوراحت کن

بله عزیزم مبارک باشه 🤩

بله شما باردار هستین مبارکه انشاالله به سلامتی😊😊
برای منم همینطور بود دکترم گفت به دلیل اینکه تازه باردار شدم یکیش کمرنگه

ایشالا منم امشب سقط کردم خیلی ناراحتم واسم دعا کنین توروخدا

امیدوارم باردارباشی ولی چقد دیر نشون داده ۱۷روز؟ترشحم داری؟

اره مال منم همینطور بود بارداری

مبارک باشه عزیزم

خط سی یعنی کنترل انشالله که هستی

اره بارداری چن روزدیگه بنداز مطمئن میشی حتی کمرنگم باشه بارداری مال من همینجوری بود

اون خط کمرنگ بعد یکی دو روز دیگه بذار پر رنگ شد مطمئن میشی

مثبته عزیزم مبارکه انشالله سالم باشه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه

زوده واسه بی بی

مبارکه عزیزم اره باردارین

وای 😄😍چ خوشحال شدم