۳ پاسخ

سلام مامان طاها جان
اول بخاطره سلامتی پسرت خداروشکر کن وشکر کن که سالمه و شیطونی میکنه
وقتی جیغ میکشه اصصصصلا توجه نکن،وقتی ببینه حساسیت نشون نمیدی به مرور زمان ترک میکنه
لجبازی هم طبیعیه،چون توی این سن فکر میکنن دنیا مالِ اوناس و اجازه دارن همه کار بکنن
عزیزم اگه گاهی خیلی خسته میشی چندساعتی بسپارش به مادرت و خودت استراحت کن
وقتی کلافه ت میکنه صلوات بفرس و نفس عمیق بکش،خودتم باهاش شیطونی کن
خلاصه اینکه به این فکر کن که اگه ۱لحظه مریض باشه یا تو خونه نباشه چقدر دلتنگش میشی

عزیزم حسین هم اینجوریه میگن تا دو سالگی بچه اذیت میکنه.بعد درست میشه

کلا بچه اذیت کن هستن.