۷ پاسخ

منم هفته7رفتم ضربان نداشت چرا گریه هنوز زوده نترس نگران نباش 😊اروم باش هیچی نیست

اجی ناراحت نباش تا هفته 11 صبر کن سونو ان تی بری اونوقت معلوم میشه برای بعضیا دیر تشکیل میشه

انشالله که چیزی نیست عزیزم ناراحت نباش بعضیا دیر قلب بچشون تشکیل میشه هفته ۱۱ و ۱۲ برو سونو که دقیق تر باشه

سلام عزیزم غصه نخور قسمت همین بوده ایشاالله خیلی زود دوباره باردار بشی گریه نکن فقد دعا کن

تواصلاح پزشکی میگن جنین تنبل یعنی دیر تر شروع به رشدمیکنه اصلا نگران نباش ایشالابرای تو هم همینطور هستش ودیر رشدش شروع میشه.حتما لقاحت دیر گرفته

عزیزم استرس به خودت وارد نکن اونی که خدا داده خودش مواظبش بعضی ها تخمک دیر آزاد میکنن ودیر لقاح انجام میشه به خاطر همین دیر جنین تشکیل میشه منم همینجوری بودم هر چی استرس داشته باشی بدتره

سلام برو ب یک سونوگرافی دقیق تر.