مامان مهدی  ماهلین مامان مهدی ماهلین روزهای ابتدایی تولد
🔹راه های جلوگیری از کمر درد بارداری

♦️برای کمک به پیشگیری از کمردرد در دوران بارداری باید نسبت به وضعیت نشستن، ایستادن و حرکت خود آگاه باشید. موارد زیر می تواند به شما کمک کند:
✅ کفشی با قوس مناسب بپوشید: کفش های تخت چندان مناسب نیستند، مگر آن که قوس مناسبی در آن ها ایجاد شود. کفش هایی با پاشنه خیلی بلند تعادل شما را بیشتر به جلو تغییر می دهد و احتمال افتادن شما نیز افزایش می یابد.
✅ از تشک محکم استفاده کنید: این تشک شما را از کمر درد بارداری محافظت خواهد کرد.
✅ برای برداشتن وسایل، سعی کنید از ناحیه کمر دولا نشوید: به روی زانو خم شوید و کمرتان را صاف نگه دارید.
✅ روی صندلی با پشتی مناسب بنشینید یا این که از متکای کوچکی در بخش پایینی کمرتان استفاده کنید: دستگاه های مخصوصی به نام محافظ کمری در بازار وجود دارند که می توانید آن را تهیه و استفاده نمائید.
✅ سعی کنید به هنگام خواب به پهلو بخوابید: یک یا دو بالش بین پاها و زیر شکم خود قرار دهید.

┅┅┄✶🍃🌺🍃✶┄
مامان جانان مامان جانان هفته بیست‌وششم بارداری
♦️راه های جلوگیری از کمر درد #بارداری

💟برای کمک به پیشگیری از کمردرد در دوران بارداری باید نسبت به وضعیت نشستن، ایستادن و حرکت خود آگاه باشید. موارد زیر می تواند به شما کمک کند:
💟 کفشی با قوس مناسب بپوشید: کفش های تخت چندان مناسب نیستند، مگر آن که قوس مناسبی در آن ها ایجاد شود. کفش هایی با پاشته خیلی بلند تعادل شما را بیشتر به جلو تغییر می دهد و احتمال افتادن شما نیز افزایش می یابد.
💟 از تشک محکم استفاده کنید: این تشک شما را از کمر درد #بارداری محافظت خواهد کرد.
💟 برای برداشتن وسایل، سعی کنید از ناحیه کمر دولا نشوید: به روی زانو خم شوید و کمرتان را صاف نگه دارید.
💟 روی صندلی با پشتی مناسب بنشینید یا این که از متکا کوچکی در بخش پایینی کمرتان استفاده کنید: دستگاه های مخصوصی به نام محافظ کمری در بازار وجود دارند که می توانید آن را تهیه و استفاده نمائید.
💟سعی کنید به هنگام خواب به پهلو بخوابید: یک یا دو بالش بین پاها و زیر شکم خود قرار دهید.

‌‎‎‎‎‌
مامان جانان مامان جانان هفته بیست‌وششم بارداری
راه های جلوگیری از کمر درد بارداری

برای کمک به پیشگیری از کمردرد در دوران بارداری باید نسبت به وضعیت نشستن، ایستادن و حرکت خود آگاه باشید. موارد زیر می تواند به شما کمک کند:
✅ کفشی با قوس مناسب بپوشید: کفش های تخت چندان مناسب نیستند، مگر آن که قوس مناسبی در آن ها ایجاد شود. کفش هایی با پاشنه خیلی بلند تعادل شما را بیشتر به جلو تغییر می دهد و احتمال افتادن شما نیز افزایش می یابد.
✅ از تشک محکم استفاده کنید: این تشک شما را از کمر درد بارداری محافظت خواهد کرد.
✅ برای برداشتن وسایل، سعی کنید از ناحیه کمر دولا نشوید: به روی زانو خم شوید و کمرتان را صاف نگه دارید.
✅ روی صندلی با پشتی مناسب بنشینید یا این که از متکا کوچکی در بخش پایینی کمرتان استفاده کنید: دستگاه های مخصوصی به نام محافظ کمری در بازار وجود دارند که می توانید آن را تهیه و استفاده نمائید.
✅سعی کنید به هنگام خواب به پهلو بخوابید: یک یا دو بالش بین پاها و زیر شکم خود قرار دهید
مامان باران و آق پسر مامان باران و آق پسر هفته هجدهم بارداری
مناسب‌ترین حالت خوابیدن در بارداری
بهترین فرم خواب در بارداری برای یک خانم باردار، خوابیدن به پهلو (sleep on side) است، زیرا بهترین حالت گردش خون را برای مادر و جنین فراهم می‌کند. همچنین در عین حال کمترین فشار را به رگ‌ها و اندام‌های داخلی بدن مادر وارد می‌کند. خوابیدن مادر به پهلوی چپ میزان خون و مواد مغذی را که به جفت و جنین می‌رسد، افزایش می‌دهد. علاوه بر این گردش خوب خون به کاهش تورم احتمالی، رگ‌های واریسی در پاها و کنترل و بهبود هموروئید در مادر کمک می‌کند. عملکرد کلیه را تقویت می‌کند، که به معنای از بین رفتن مواد زائد و تورم کمتر در پاها، قوزک و دست‌هاست. درحقیقت خوابیدن به سمت چپ در بارداری سبب می‌شود که رحم بزرگ و سنگین بیشترین فاصله را از بزرگ سیاهرگ زیرین پیدا کرده درنتیجه خون رسانی کافی به جنین انجام شود. در یک کلام بی‌خطرترین حالت خواب برای بانوان باردار که از سه ماهه اول عبور کرده‌اند، خوابیدن به پهلوی چپ در بارداری است که موجب بیشترین حد از گردش خون می‌شود.