برخی مزایای خوردن عسل در بارداری

عسل حاوی مواد مغذی فراوانی است که آن را به ماده ای مفید در رژیم غذایی تبدیل کرده است. 4 خصوصیت شگفت انگیز عسل را در طول بارداری ملاحظه کنید:

عسل دارای خصوصیت آنتی بیوتیکی است.عسل قادر به کاهش واکنش های حساسیتی است.عسل تاثیر رشد باکتری H.Pyroli  (باکتری که باعث زخم معده می شود) را کم می کند.عسل خصوصیت ضد درد نیز دارد به گونه ای که برای درمان سوختگی ها استفاده می شود.عسل قندی طبیعی و سالم است که به حفظ وزن کمک زیادی می کند.

مقالات زیادی نشان می دهد عسل حاوی آنتی اکسیدان و فلاونوئید است که خطر بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

مصرف عسل در بارداری

آیا مصرف عسل در بارداری خوب است؟ هیچ مطالعه ای مبنی بر این که مصرف عسل در بارداری مضر است وجود ندارد. اما با پیشرفت های جدید در تکنولوژی و کشاورزی و موادغذایی، موادغذایی آن چه نشان می دهند نیستند. در واقع موادغذایی که مصرف می کنیم حاوی مقدار زیادی افزودنی و کود است که آن را برای سلامتی ما مضر می کند.

مصرف عسل قلابی در طول بارداری باعث به خطر افتادن سلامتی مادر و فرزند می شود. بنابراین نتیجه می گیریم مصرف عسل به شکل خالص و پاستوریزه در طول بارداری مجاز است.

۱ پاسخ

شما هم شگمتون سفت میشه من خیلی نگرانم لطفا جواب بدین