۱۴ پاسخ

عزیزم اگه رب انارخونگی دم دست داری یزره ازش بخورحالتوبهترمیکنه ولی مسکن یاهیچ دارویی سعی کن استفاده نکنی

سریع پاشو برو خونتون بگو ببخشید حالم کمی ناجوره

من یک بار اینجوری بودم بیکوییت نمکی خیلی کمک کرد بهم توام یه امتحانی بکن شاید بهتر شدی

همش بخاطرتغییرات هورمونیه سینه هات داره توش شیرجمع میشه دردداری منم درددارم سعی کن همیشه مرطوب نیگه داری چون هم دردش کم میشه هم ترک نمیخوده نوکش

چای زنجبیل بخور

برو بيرون اب سيرابي بخور عاليه

پودر زنجبیل یا قرص زنجبیل از داروخانه البتع دومین گزینه رو با مشورت دکتر استفاده کن سریع فروکش میکنه قرص دمیترونم خوبه

قرص دمیترون قبل ناهار و شام بخورین

تا هفته 18 همین حالت داری ، سعی کن مهمونی نری، قرص دمیترون بگو دکتر بهت بده

قرص دمیترون میتونین بخورین

یه هل بردار و یه دونه ازش وربیار و مث شکلات بزار دهنت و ابشو قورت بده نجوییش

سلام گلم قرص ویابیسکویت ساقه طلایی ویایه تیکه یخ بخورعزیزم

لطفا جواب بدین خواهش میکنم

قرص دمیترون بخورگلم