فتق در بارداری

فتق نوعی وضعیت پزشکی است و زمانی اتفاق می‌افتد که قسمتی از یک اندام داخلی از طریق سوراخی در عضله بیرون می‌زند. شایع‌ترین محل فتق در شکم و کشاله‌ی ران است. بروز فتق در دوران بارداری همیشه نگران‌کننده نیست مگر اینکه دردناک باشد. با این حال اگر درمان نشود، در نهایت بسیار جدی شده و تهدیدکننده‌ی حیات فرد خواهد بود.

اگر می‌دانید که فتق دارید و در حال اقدام به بارداری هستید یا هم‌اکنون باردار هستید، بسیار مهم است که به پزشک خود این موضوع را اطلاع داده تا درمان‌های لازم صورت گیرد. در بعضی مواقع نیاز است تا فتق قبل از بارداری رفع شود و بارداری خود را با نگرانی آغاز نکنید.

علت فتق چیست؟

فتق در نتیجه‌ی ضعف در دیواره‌ی عضله یا ماهیچه است. با این حال برخی شرایط و فاکتورهای سلامتی می‌توانند در ضعف بافت نقش داشته باشند و منجر به فتق شوند. از آن جایی که در دوران بارداری عضلات تمایل به کشش، نازکی و ضعیف شدن دارند، زنان باردار بیشتر در معرض بروز فتق هستند.

سایر علل فتق

بلند کردن اجسام سنگین؛تجمع مایع در شکم؛افزایش فشار در شکم؛زور زدن در هنگام اجابت مزاج و یا ادرار کردن؛اضافه وزن؛عطسه یا سرفه‌ی مزمن.

علایم فتق چیست؟

همه‌ی زنان علایم فتق را در بارداری تجربه نمی‌کنند. در کسانی که این مورد را تجربه می‌کنند، علایم می‌تواند هم مشاهده شده و هم احساس شود. نقطه‌ی فیزیکی فتق می‌تواند مانند یک توده، زمانی که شما دراز کشیده‌اید یا به آن نقطه فشار وارد می‌کنید، احساس شود. هم‌چنین ممکن است از لحاظ جسمی یک برآمدگی در زیر پوست در محل فتق مشاهده کنید، اما در برخی از موارد قابل مشاهده نیست.

هم‌چنین ممکن است یک درد مرموز، به طور معمول در زمانی که شما فعالیت می‌کنید، خم می‌شوید، عطسه و سرفه می‌کنید یا به شدت می‌خندید، تجربه کنید. برخی از زنان هم‌چنین با پیشرفت بارداری و بزرگ شدن شکم احساس ناراحتی در هنگام حرکت می‌کنند.

۲ پاسخ

فتق همان توده ی عضلانی کنارکشاله ی ران یاماهیچه میزنه عفونی هستش همراه بادرداگرخودبه خودسربازکنه ازبین بردمشکلی نداره

درمان فتق چیه؟؟؟تو بارداری