۵ پاسخ

سلام عزیزم صدرصد برو متخصص غدد اونجا برات یه ازمایش مینویسه تا ببینه عدد تیروئیدت چنده تا بتونه برات قرص شو تجویز کنه منم دارم کم کاری البته داشتم ازمایش دادم ۲/۹بوداگ پیگیرش نشی تیروئید دورازجون همه مادرا و شما بچه رو سقط میکنه اگ عددش بالا باشه

سلام.من کم کاری داشتم دکتر بهداشت بهم قرص داد بعد یک ماه آزمایش دادم پرکار شده بودم ،ترسیدم رفتم پیش متخصص ،الان تحت نظر دکترم گفته خطری نداره

منم کم کاری تیروئید دارم تحت نظردکتر دارومصرف میکنم برای بچه خطر داره ولی دارومصرف کنی مشکلی نداره

عزیزم برو پیش دکترت برات دارو تجویز میکنه

صد درصد پیگیری کن چون هردوتاشم میتونه خطرناک باشه