۷ پاسخ

قطره های آهنی که بهداشت ميده خوب نيست همش بالا ميارن..من از بیرون ميخرم براش

سلام.شاید چیزی خودت خوردی ترشت کرده ریخته به شیرت بچه اذیت شده و ترشش کرده

دکتردخترم یه قطر براش تجویزکردچون رفلاکس داره گفت بعدنیم ساعت اگ بالاهم بیاره اون دیگه جذب شده مزه موزمیده

سلام قطره آهن بهداشت حال آدم بزرگاروهم به هم میزنه چه برسه به بچه هاکه بامزها ناآشناس هستن

ماله قطره اهن جون دیر حضمه وقتی خواب شده میده کم کارشده وباعث حضم نشدن غذاش شده عیبی نداره معیدش به اهن عادت میکنه بعد اهن اب بهش زیاد بده گلم

شاید چیزی از قبل یا بعد قطره آهن دادی معدش بهم ریخته.اگه ادامه نداشت مشکلی نداره وگرنه ببردکتر

بعدازقطره اهن نبایدغذایاشیربهش بدین تایه ساعت