۲ پاسخ

سلام عزیزم،من خودم چون زیاد با دخترم ذرطول روزحرف میزنم وتوی بازی هاش مثل خاله بازی هم بازیش میشم یا هرباربجای یکی ازعروسکاش باهاش حرف میزنم دوس داره اونم درقالب یهکی ازعروسکاشروع میکنه حرف زدن بجای عروسک این ارتباط بیشتر باهم باعث شده هرجابریم اصلا خجالت نکشه وزود باهمه دوست میشه و باکوچک وبزرگ زود هم صحبت میشه،

هیچگاه درجمع ب جای کودکتان پاسخگو نباشید اگ اسم کودکتان را پرسیدن بجاش سریع جواب ندید یا سلام نکرد نگیر خجالتی با این کار ب کودک تلقین میشه ک واقعا خجالتی است