۳ پاسخ

کلاس آمادگی برای زایمان شرکت کن خیلی خوبه من شرکت کردم اماچون وضعیت دخترم بریچ بود سزارین شدم

سلام فکر کنم بچه ی اوله ک خیلی میترسین عزیزم زایمان طبیعی ترس نداره لذت داره فکرش کنید با کمک خودتون بچه رو بدنیا بیاری چ حالی داره بعد بچه رو تو بغلت میگیری آروم میشی هیچ دردی هم نداری انگار خودت تازه ب دنیا اومدی تمام دنیا مال خودته وقتی بچه بغلی چیه سزارین بعضیا دلشون ب سزارین خوشه ک درداش بعد شروع میشه و عوارضش زیاد

منم همیینطورم خواهر به دکترم گفتم گفت اپیدورال کن من حتی کلاسم رفتم ولی بازم ترسم ازبین نرفت