سلام.دختری آبریزش بینی گرفته چیکار کنم

۵ پاسخ

عزیزم این کارا رو که میگم حتما بکن من دخترم دکتر اصلا خوب نبود براش با اینا خوبش کردم از دکتر هم بهتره دخترت که خوب شد واسه روشنا جون منم دعا کن اشتهاش باز شه شیر بخوره
اول قطره سدیم کلراید هر 4ساعت تو بینی. روزی ده دیقه ساعت ده یازده صب جلو آفتاب بگردونش.و بعد اینا رو حتما بخر به دانه گل بنفشه آویشن گل ختمی صبا کمی دم کن روزی سه بار هر بار ده سی سی گرم بهش بده سریع خوب میشه ایشالا.هر روز تازه درست کن.

سلام دخترمنم آبریزش بینی گرفت سریع بردم دکتر میگن ویروسه باید ببرین منکه سریع بردم الان یه هفته است سرماخوردگی شده دارو میخوره بچم شما هم ببرید ومدام توخونه پیاز بذارید بقول بعضیا آنتی ویروسه

دکتر ببرینش بهتره و دستگاه بخور تو خونه بزارین خیلی خوبه...فصل پاییز شد و سرماخوردگیا شروع شد😩

ببرش دکتر عزیزدلم

مرسی از همتون 😙😘