۸ پاسخ

روش‌های سنتی زیادی برای تعیین جنسیت جنین وجود دارد اما اطمینان آنها بسیار کم است. مطمئن‌ترین راه برای اطلاع از جنسیت جنین انجام سونوگرافی تعیین جنسیت است که در هفته ۱۸ تا ۲۰ بارداری انجام می‌شود. اما آیا ممکن است در جواب این آزمایش اشتباهی رخ دهد؟ قبل از پاسخ به این سوال لازم به ذکر است که شما می‌توانید با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در نوع داروها و دوز مناسب آن‌ها و دیگر مشکلات نوزاد بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای فرزندپروری مانند شیردهی، خواب، نموداررشد و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

سونوگرافی تعیین جنسیت چیست

جنسیت جنین درست در زمان لقاح تعیین می‌شود. اینکه جنین شما پسر باشد یا دختر موضوعی کاملاً تصادفی است و اگرچه فاکتورهایی می‌تواند بر جنسیت جنین تاثیرگذار باشد اما تاثیر آنها قطعی و ۱۰۰ درصدی نیست و هنوز به طور دقیق مشخص نشده است که چه عاملی بر جنسیت جنین در زمان لقا تاثیر می‌گذارد.

در حالی که جنسیت جدید درست از زمان لقاح تعیین شده است و در کروموزوم‌های او ثبت شده است با این حال شما نمی‌توانید بلافاصله از جنسیت جنین خود مطلع شوید و باید تا موعد سونوگرافی تعیین جنسیت صبر کنید. منظور از سونوگرافی تعیین جنسیت سونوگرافی است که به منظور تعیین جنسیت جنین در هفته ۱۸ تا ۲۰ بارداری انجام می‌شود. تعیین جنسیت به عنوان یک آپشن جانبی در کنار بررسی وضعیت جنین در این سونوگرافی انجام می‌شود. از آنجایی که سونوگرافی تاثیر دقیقی از وضعیت جنین و اندام‌های او به ما می‌دهد می‌توان به جواب این آزمایش اتکا کرد. انجام سونوگرافی تعیین جنسیت ضروری نیست و حالت اختیاری دارد.

سونوگرافی تعیین جنسیت تا چه اندازه دقیق است؟

در سونوگرافی تاثیر دقیقی از اندام‌ها و وضعیت جنین در رحم به دست می‌آید متخصص سونوگرافی می‌تواند با کمک تصاویر به دست آمده سلامت جنین را ارزیابی کند. اما همانطور که در بالا نیز گفته شد سونوگرافی تنها به منظور سلامت جنین نیز انجام نمی‌شود گاهی هدف تعیین جنسیت او است. اگرچه سونوگرافی تصویر دقیقی ارائه می‌دهد با این حال مانند همه روش‌های آزمایشگاهی دیگر درصدی خطا دارد که باید در نظر گرفت. درصد خطای سونوگرافی تعیین جنسیت در حدود ۵ درصد است که درصد بسیار کمی است و از این رو نتیجه آن را می‌توان بسیار قابل اعتماد دانست. با این حال شما ممکن است در این ۵ درصد قرار بگیرید. دلایل زیادی وجود دارد که باعث ایجاد خطا در سونوگرافی تغییر جنسیت می‌شود از جمله سن بارداری؛ وضعیت جنین در رحم؛ وزن جنین؛ جنسیت جنین و...

اما این به این معنا نیست که سونوگرافی همیشه و جنسیت جنین شما را اشتباه نشان می‌دهد مثلاً ممکن است اما در سونوگرافی‌های بعدی مشخص شود که جنین پسر است. اما اگر در تمام سونوگرافی‌ها یک جنسیت به شما اعلام شود احتمال اینکه جنسیت دیگری به دنیا آورید خیلی کم است. یعنی اگرچه در سونوگرافی‌های اول امکان خطا وجود دارد اما در سونوگرافی‌های بعدی این خبر تصحیح خواهد شد. برای رسیدن به جواب قطعی لازم است که شما در زمان به موقع برای تعیین جنسیت مراجعه کنید.

بهترین زمان برای تعیین سونوگرافی جنسیت چه زمانی است؟

برای اینکه نتایج قطعی از سونوگرافی تعیین جنسیت به دست آورید باید در زمان به موقع مراجعه کنید. زمان درست برای مراجعه سونوگرافی تعیین جنسیت بین هفته ۱۸ تا ۲۰ بارداری است.در این زمان رشد اندام تناسلی جنین به اندازه‌ای رسیده است که در تصاویر به خوبی قابل دیدن باشد

بنابراین احتمال خطا در این سونوگرافی بسیار کم است. کمتر از این زمان ممکن است رشد اندام تناسلی کامل نشده باشد و بیشتر از این زمان ممکن است وزن جنین مانع از دیدن آلت تناسلی او شود. بنابراین ضروریست که در همین بازه زمانی برای تعیین جنسیت مراجعه کنید. در مورد سوال بسیار پیش می‌آید که در سونو آنومالی که در هفته ۱۲ بارداری انجام می‌شود متخصص جنسیت احتمالی جنین را به والدین اعلام می‌کند اما این جنسیت صد درصدی نیست و ممکن است خطا داشته باشد. مثلاً ممکن است در این سونوگرافی به شما گفته شود که جنین دختر است اما در سونوگرافی‌های بعدی مشخص شود که پسته است یا برعکس

بنابراین به سونوگرافی‌های قبل از هفته هجدهم برای جنسیت جنین اعتماد نداشته باشید و سونوگرافی تعیین جنسیت در زمان درست را انجام دهید. سونوگرافی که در هفته ۱۸ تا ۲۰ بارداری انجام شود درصد خطای بسیار پایینی دارد و می‌توانیم به نتایج آن اعتماد کنید. درصد خطا در این سونوگرافی بین ۱ تا ۲ است.بنابراین اگر در اینستاگرام به شما گفته شد که جنین دختر یا پسر است به ندرت پیش می‌آید که در سونوگرافی‌های بعدی جنسیت دیگری به شما اعلام شود. البته ممکن است در هفته ۱۸ تا ۲۰ بارداری وضعیت جنین در رحم به گونه‌ای باشد که مشاهده آلت تناسلی امکان‌پذیر نباشد. از این رو پزشک ممکن است برای شما تدریس کند که در هفته‌های بعدی برای تعیین جنسیت جدید دوباره مراجعه کنید

سلام من تو ۱۲هفته گفتن ۹۰ درصد دختره بعد تو ۱۸ هفتگی گفتن پسره

من زیاد دیدم جنسیت تو اون هفته اشتباه شده میگن ۶۰درصد درسته ۴۰درصد خطا داره

سلام عزیزم تو هجده هفته درسته گل دختره

دختره اجی امکان نداره تو سونو انومالی اشتباه بگن چون من پسره وقتی سونو میکرد مانیتور رو دیدم خودم فهمیدم پسره قشنگ دیده میشه بیضه هاش اینا

آره.۱۸هفته دقیقه من۱۷هفته دادم گفت دختره.تو۳۲هفته دادم دختربود

ماله من تو۱۴ هفتگی جنسیتشون معلوم شد دکتر گفت جفتشون پسرن کاره دکترمم عالی بود کم ولی بعضی وقتا این اشتباهات پش میاد پس این دفعه باز هم بپرسید

دخترخاله ی مامانم ۸ماهگی رفته گفته دختره بدنبا اومده پسر بوده