۵ پاسخ

سلام.بچه منم بریچه.نه عزیزم اشکالی نداره.بچتون چیه؟

چه جالب من عین شماس وضعیتم هفته 19هستم و بریچ.. منم نگران شدم ولی به نظرم خطر که نداره واینکه بچرخه احتمالش هست فقط من دنبال اینم که آیا با ورزش خاصی تو بارداری میشه به چرخیدنش کمک کرد؟!!

عزیزم خطر نداره من الان ۳۴ هفته هستم از اول سونوگرافی گفت بچه بریچ هست اره تا ۳۷ وقت داره برگرده ولی بعضی بچه ها تو ۳۷ هم بر نمیگردن ولی داری زایمان میکنی ی دفعه بر میکرده فکرتو درگیر نکن

خطر نداره
ولی تا هفته سی و چهار میچرخه

سلام خطرناک نیست تو هفته های بعدی میچرخه وسرش پایین میاد به امید خدا