۳ پاسخ

من46روزه زایمان کردم ولی هنوز درددارم.چون ورم میکنن و دارن جوش میخورن.ماهی و انانس بخور ک زخمت زود خوب شه.مسکن برای دردش استامینیفن و مفنامیک اسید بخور مواظب باش عفونت نکنن سفکسیم یا سفالکسین و مترونیدازول بخور.شیاف هم خوبه برای درد.تو اب و سرکه بشین شستوشوبده.عنبرنسادودبده

سلام به سلامتی هرروز برو دوش بگیر با شامپو بچه بزن دست به ارومی بشورش، شیاف هر شیش ساعت یه بار بزار قرص مفنامیک اسید،چرک خشک کنم بخور .

سلام عزیزم مبارک باشه مرتب خودتو با سرم شست و شو بشور آب اناناس بخور از عطاری هم جفت بگیر بخیه هات بشور