۱۰ پاسخ

دور از جونش رعشه تب بالا ی ۳۸ ۳۹ چوب شدن دست وپا و کف از دهن میاد چشماهم سفیدیش فقط پیداست

خدا نکرده چیزی شده؟؟؟

عزیز مواظب باش تبش نره بالا ک خطرناکه.. هر ساعت طبش رو چک کن

تب ولرز شدید بارز ترین نشونشه!خیلی راحت میشه تشخیص داد چون بچه حالت عادی نداره

چطور چیشده بگو تابهت بگم عزیزم

عزیزم تبش را چک کن در نوزادان دمای 6,5 تب حساب میشه حواست را جمع کن و مدام دمای بدنش را چک کن در تشنج چشم ها خیره میشه دست وپا سفت میشه دهان هم قفل میشه

سلام مامانا. دکترش میگه عرق کردن مشکلی نیست. خدا رو شکر از دیشب تب هم نداشته. عرقشم کمتر شده. یعنی خوب شده دخترم سرما نخورده؟؟؟؟خیلی برام مهمه این ده روزسرمانخوره چون زمان واکسنشه

الان ب دکترش زنگیدم. منشیش گفت ساعت۲ بزنگم تلفنی بپرسم‌ اگه احتیاج بود ببرم دخترمو

ببین عزیزم بعضی وقتا تشنج این طور که فکر میکنیم نیست مثلا پرش دست و پا ست اگه شک داری فورا ببرش دکتر چون روی مغز تاثیر میزاره

ووووای خدا نکنه .چیزی شده😯😟😢