۴ پاسخ

عزیزم با احتمال زیاد شقاق مقعدی داری چیز خاصی نیست فقط یبوستت را برطرف کن مثل اینکه اب زیاد بخور هندونه کاهو... و برا من خیلی جواب داد ی پماد انتی هموروئید از داروخانه بگیر استفاده کن من که دو روزه خوب شد هم سوزش هم خارش و هم خونریزی....

منم همینجور شدم خونریزیم داشتم
باروغن زیتون چربش میکنم

سلام منم مشکل شما رو دارم خیلی بدتر،، دکتر برام پماد آنتی شیفر تجویز کرد،، از روغن زیتون هم میتونی استفاده کنی،شربت لاکتوز هم بخور

چربش کن دور مقعدتو یکم اب سرد بگیر و لبنیات میوه زیاد استفاده کن