۱۱ پاسخ

درمان برفک دهان در نوزاد

نشانه های برفک دهان در نوزادان

نشانه اصلی آن یک پوشش سفید روی زبان کودک شماست، اگرچه ممکن است در برخی نقاط دهان نیز وجود داشته باشد. این پوشش ممکنه مثل شکلات شیری رنگ یا پنیر باشد. البته هر نوع از سفید شدن زبان نوزاد الزاما برفک نیست، میتواند بدلیل ماندن مقداری شیر روی زبان کودک باشد نه برفک. درست است که نوزادان با وجود این مسئله اذیت نمیشوند، اما در صورتی که دچار درد و بیماری شوند، تمایلی به غذا خوردن نخواهند داشت یا در هنگام خوردن شیر مقداری اذیت می شوند. همچنین ممکن است این بیماری باعث بوجود آمدن عفونتی دیگر در دهان شود و کودک شما را آزار دهد.

علل برفک دهان در نوزادان

اسطوخدوس خوراکی توسط یک قارچ مخمر به نام Candida albicans ایجاد می شود. کاندیدا آلبیکانس یک قارچ و مخمر است که معمولاً عامل ایجاد عفونت‌ برفک دهان میشود. افراد سالم این قارچ را در دهان خود دارند که به طور معمول باعث ایجاد مشکلات نمیشوند، اما می تواند بیش از حد غشاهای دهان را آلوده کند. نوزادان در معرض خطر ابتلا به عفونت دهان و دندان هستند، زیرا سیستم ایمنی بدن آنها هنوز به طور کامل رشد نکرده و قادر به مقاومت در برابر عفونتها نیست. این موضوع مخصوصا در مورد نوزادان نارس که قبل از زایمان (قبل از 37 هفته بارداری) متولد می شوند را شامل می شود. آنتی بیوتیک ها سطح باکتری ها را در دهان نوزاد کاهش می دهد که می تواند سطح قارچ را افزایش دهد. اگر شما به هر دلیل در دوران شیر دهی مجبور به مصرف آنتی بیوتیک شدید این موضوع بر روی شیر شما میتواند تاثیر گذار باشد.

به محض دادن قطره زودی خوب میشه
قطره به صورت پودریه باید بهش اب جوش سرد شده اضاف شه تا خط نشان روی شیشه ی دارو و با قطره چکون فکرررکنم تا 8قطره ولی به مرور کمترش کن چون خوب میشه زودی.و یا با گوش پاکن تمیز و بهداشتی بزن روی نواحی سفید رنگ ولی نکشی محکم روش بدتر نشه اروم اروم بصورت ضربه ایی.انشالله خوب شه.قطره نیستاتین

یه قطره هست به نام نیستاتین تو اینترنت هم راجع بهش گمونم گفته ولی بنظرم اول به پزشک مراجعه کنید که واستون تجویز کنه.بدون تجویز پزشک چیزی ندید بهش.و اگه بچتون گرماییه خودتون عرق کاسنی بخورید که طبعش سرده و از طریق شیر به بچتون منتقل میشه

قطره نیستاتین بعلاوه میتوانید از درمان گیاهی اسپرزه استفاده کنید حتما جواب ميده
دوره درمان حدود 10 روزی ممکن زمان ببره

سلام .ی قطره ی خاصی داره از دارو خانه بگیر به خودشون بگی میدونن ....فک نکنم درد بکشه ولی سریع اقدام کن بیشتر نشه .بهداشت سینه و دور لب نی نی رو مواظب باش .بهتر باشین ...

عزیزم همین قطره نیستاتین خیلی خوبه بله که دردمیکشه.علائمش هم نگرفتن سینه ومدام رهاکردنشه

عزیزم من پنج بچه بزرگ‌کردم بهتر از دارو بنفش ندیدم یبار جواب میده عطاری داره

سلام اره دردم میکشه باعث اختلال تو شیر خوردنش میشه شما سینه ی خودت شیر میدی هردفعه بشور اگه نوکه سینت قرمز و درد داره دکتر برو معاینه اگه قارچی باشه بهت دارو میده

فقط قطره نيستاتين براش بزار

سلام پسر من الان ۴۵ روزشه از هفته اول دهنش برفک زد هی داروی نیستاتین دادم خوب میشه دوباره از چند روز بعد مجدد برفک زد دوباره نیستاتین دادم خوب شد الان دو روزه دوباره زده دیگه نمیدونم چی کار کنم
شیشه شیر میخوره و پستونک ولی من مدام ضدعفونی میکنم نمیدونم چرا بچم اینجوری میشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

قطره نیستاتین براش بذار