۶ پاسخ

فرشاتوبده بشورن اصلا نزارنجاست بمونه حالابوش به کنار کلی مریضی میگیرین شورت آموزشی پاش کن خودتم تایم بگیر۱۰دقیقه یکبارببردستشویی وقتایی هم که از دستت در رف وجیش فرشتوتا کن زیرش لگن بزار آب بکش نزاربمونه تو خونه آدم غذامیخوره استراحت میکنه عذرمیخوام اونوق چه فرقی بادستشویی داره

عزیزم با این چیزی که میگین واقعا فکرنمیکنین آمادگیشو نداشته و زود اقدام کردین؟

اگه بو میدن بشورین چاره ای نیست ادرار زیاد همراه با ماندن زیهد امکان داره خدایی نکرده مشکل پوستی ایجاد کنه آب زیاد به فرزندتون بدین باعث میشه ادرارش بو نده موفق باشین

اره عزیزم دقیقا ولی یه مدته دیگ تموم میشه صبوری کن

سلام ،،دات آی منم پسرم همینجوری ولی خودم سعی میکنم زود زود ببرم دسشویی،من تو حموم میبرم و گولش میزنم و بهش میگم ببین چقدر مورچه جیش کن به مورچه ها نیان تو گوش پسرم اونم تشویق میشه،،،شما هم می تونید از این روشها استفاده کنید،،،منم خواستم قالیهامو بشورم ولی فایده نداره ممکنه دوباره جیش کنن،می زارم تا عید

سلام بایدزودب زودببریش دست شویی بالاخره یکم حوصله میخادتابرابچه جابیفته وقتی دستشویی میادبگه وخودشوکنترل کنه فقط بایدازش بپرسی وزود ب زودببریش ک جیش نکنه مخصوصاوقتی غذاهای اب دارومایعات زیادمیخوره