۶ پاسخ

قطره بینی سدیم کلریدو فین گیر.واسه سرفه هم همون شربت سرماخوردگی کودکان بدین.اگه چرک گلو هم داره سیفیکسیم بدین.

عزیزم دیفین هدرامین ندی سنش کمه هنو شیرم خیلی اشتباهه میریزن توبینی میره توریه خوب نیست همون شتشوبده خوبه بخورهم بدی خوبه به همین چهارتخم وبه

اگه میخوای دارو بدی سرخود نده.اما بخور دادن خیلی خوبه،دمنوش آویشن ونبات هم براسینه خوبه.برادماغشم قطره سدیم کلراید بنداز تمیز کن..سوپ گرم باچندتاقطره لیمو بده

سلام عزیزم بخور بزار اگه کمکی بهش میدی سوپ مرغ هم بهش بده این چند روز با گشنیز جعفری ابشو بخوره خوب قطره بینی هم بریزید توی بینیش وبا فین گیر مرتب دماغشو خالی کنید رو سینه اشو با روغن زیتون چرب کن ی پارچه بزار روش گرم باشه

سلام گلم آب جوش ولرم بریز داخل بینیش بعد بافین گیر تمیز کن.برا سرفشم چهارتخمه وگل ختمی خوبه

هر وازده ساعت نیم سی سی دیفن هیدرامین
قدمیا میگن وقتی دماغش میگیره نمیتونه شیربخوره یه قطره از شیرتو بریز تو دماغش باز میشه