۲ پاسخ

سلام عزیزم اگه دخترت دوست داره بره بزار بره چون خودش دوست داره اونجا بهش خوش میگذره چون بچه های سه ساله تو مهد آموزش خاصی ندارن فقط همکاری کردن باهم وبازی های دیت جمعی و بیشتر یاد میگیرن البته یه مهد خوب بزارش

سلام عزیزم نه اصلا اینطور نیست چون اموزش اجباری به بچه ها نمیدن که زده بشن بچه ها لااقل اونجا کلی دوست پیدا میکنه و یاد میگیره
خیلی از مهارت های زندگیو من پسرم 3سالش شد فرستادم و خیلی خوب شده از لحاظ رفتاری خودش دوست داره بفرستش