دستور غذایی برای نی نی های خوشگلتون😊

۲۱ پاسخ

#میان_وعده
#هشت_ماهگی
پودر جوانه گندم را داخل ماست بریزید و نیم ساعت بعد از وعده ی اصلی به کودک بدهید باعث وزن گیری کودک میشود.
اما اگر همین قبل از وعده ی اصلی انجام شود تاثیری نخواهدداشت.

‍ ⁩⁩#حليم گوشت و برنج:
يك تكه گوشت مرغ يا گوسفند را با كمي پياز بپزيد سپس 2 قاشق غذاخوري برنج را به آن اضافه كنيد تا كاملا" بپزد و له شود از روي شعله برداريد و با گوشت كوب آن را له كرده و 1 قاشق مرباخوري كره اضافه كنيد و موقع دادن غذا در صورت تمايل كمي شكر به آن اضافه كنيد.

اکثر کودکان از #۸_ماهگی میتوانند انواع حلیم را میل کنن.

🎀بیسکویت مادر +شیر+عسل+سیب رنده شده+پودر بادام یا پسته
🔮 #میان وعده مناسب برای بعد از #یک سالگی
برای #وزن گیری کودک عالیه

میان_وعده
🥜برای کودک کم وزن از مغز دانه ها، پودر نارگیل کنجد و جوانه گندم در کنار غذا و ماست و میان وعده کودک غافل نشوید
✅ هم بنیه بدنی کودکان را قوی میکنند و هم وزن دهنده هستند💪💪💪

عصرونه مقوی
بالای یکسالگی
بیسکوییت مادر و با کره تفت بدین و توش نصف موز رنده کنید و یدونه خرما له کنین کامل که پخت دو زرده تخم بلدرچین بریزین روش هم بزنید. و در اخر کمی سویق گندم بزنین و قلقلی کنین.میتونین قل قلیم نکنین 😀

ین غذا یک #صبحانه و یا #میان_وعده مغذی و لذیذ است. با مقادیر آمده در زیر ۲ تا ۴ وعده غذا درست میشود.
🌟 مواد مورد نیاز:
🔹 ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
🔹 ۱قاشق غذاخوری شیر *
🔹 ۱ قاشق غذاخوری کره
🔹 ۱/۴ پیمانه پنیر چدار** رنده شده
🔹 کمی نمک
دستور طبخ:
1⃣ تخم مرغ ها را به همراه نمک و شیردر یک کاسه ریخته و خوب بزنید تا کف کند.
2⃣ کره را در ماهیتابه روی حرارت متوسط آب کنید.
3⃣ وقتی کره آب شد مخلوط شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید . آنرا بزنید تا تخم مرغها بپزد(حدودا ۲ دقیقه)
4⃣ پس از پخته شدن تخم مرغ ها پنیر را به آن افزوده و هم بزنید تا پنیر حل شود و سپس حرارت را خاموش کنید..
5⃣ این غذا را بلافاصله سرو کنید

نکته ها

* برای کودکان بزرگتر از ۲ سال بهتراست از شیر کم چرب استفاده کنید
** میتوانید انواع مختلف پنیر را امتحان کنید.

مرسی عشقم دمت گرم

👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

راسته یا ن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی میگن نباید بیسکوییت مادرو له کرد و هم زد باعث کرم میشه ؟

اون سری با خامه و تخم مرغ و پنیر یه صبحونه ی عالی گذاشته بود واقعا خوشمزه بود پختم عالی در اومد

⁩#تخم اردک

افزایش دهنده وزن کودک
تخم شترمرغ
منبع آهن،اسیدفولیک(مفید برای زنان باردار و کم خون)
تخم بلدرچین
هوش افزا وباز کننده زبان کودک
تخم کبک

مرسی لایک عزیزم فداتشم خیلی خیلی مفیدبودن 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

تو بهداشت به یکی از فامیلامون گفتن

حالا فهمیدی ب منم بگو

میگن کرم میاره اونجوری

همون بیسکوییت مادر و نباید له کردو میگم ؟

من تخم بلدرچین به پسرم میدم

من پوست خرمارومیکنم بعدپودرنارگیل روش میزنم میدم علیسانم خیلی خوشش میاد