۲ پاسخ

این به رفتارتان بر می گردد ببینین پیش دیگران هستن خوبن علت را در انجا جستجو کنید همان علت را خودتان بکار ببندید

سلام به نظر من پسر شما میخواد با رفتارش کاری بکنه که توجه شما رو به خودش بیشتر بکنه یا شما خیلی به رفتارش حساس شدید بهتر امتحان کنید ببینید کدوم مورد درسته ،مثلا وقتی داره کاری میکنه که از نظر شما اشتباه هست و چند بار تاکید هم میکنید پسرتون بازم ادامه میده