۲ پاسخ

سلام
سونو خانم فک کنم مرکز طب آزما داشته باشه..قبلا دکتر مژگان کرد بود الان رو نمیدونم
درمانگاه حضرت معصومه.س. هم که کنار حرمه خانم داره ولی نمیدونم خربالگری میکنه یا نه
درمانگاه بقیه الله هم سونو خانم داره و احتمالا غربالگری رو انجام میده

شماره مراکز رو توی نت سرچ کنید تماس بگیرید

عزیزم فکر کنم بیمه ی تامین اجتماعی رو قبول میکنن همه جا طب آزما یا درمانگاه ها ولی دکتر من به شدت سونوگرافی نسیم رو قبول دارند که ایشون هم تامین اجتماعی رو قبول میکنند وبا چنتا از بیمه های دیگه اپلیکیشنش تو بازار هست