۹ پاسخ

سلام حلقه خوبه ولی بیشتر واسه ما راحته تا بچه ولی بخیه عالیه بچه اصلا اذیت نمیشه من پسرم شهر خودمون بردم بیمارستان جراح داخلی ختنش کرد روششم بخیه بود بخیه هاخودش جذب شد اصلا اذیت نشد

خوب چرا اینقدر دیر .ولی حلقه ای خیلی خوبه ولی سعی کن درست قبل ختنه خوب سیرش کنی که زود ادرار کنه چون به محض اینکه ادرار کنند دیگه درد نداره و مای بی بی رو همیشه ببند وچون کمی بزرگتر شده ونمی تونی قنداغش کنی سعی کن پاهاش رو ببندی که تکون نده اصلا نگران نباش فقط تا وقتی دکتر کارش رو انجام می ده گریه می کنه ولی بعدش هیچی نیست من خودم خیلی می ترسیدم ولی خدا رو شکر هیچی نبود البته استامینوفنش رو سر وقت بده به امید خدا اذیت نمی شه ولی زود انجامش بده از این دیرتر نشه

حلقه کن
چرا انقدر طولانیش کردی الان اذیت میشه هم خودش هم شما
اشکال نداره ببرش یه متخصص خوب

سلام روش حلقه خوبه من براپسرم انجام دادم قشنگ مراقبت کنی زود هم میوفته...برا پسرم ۴روزه هم افتاد

روش استفاده از حلقه بهترین روشه

من پیش حاتمی
حصیر اباد

من که می‌خوام روش حلقه رو انجام بدم خیلی خوبه

حلقه ای انجام بده

سلام. جانان اسم پسره؟؟؟